top of page

ONE-TO-ONE: seminar personalizat în funcție de obiectivele taleFiecare dintre noi are nevoi diferite și obiective individuale. Cursurile noastre One-to-One sunt dezvoltate pentru a livra un pachet de educație personalizat, în funcție de nevoile și obiectivele tale.


One-to-One oferă o sesiune de educație premium, personală și discretă, toată atenția lectorilor fiind îndreptată exclusiv către nevoile stilistului. Participanții acestui tip de seminar beneficiază de feedback constructiv pe parcursul pregătirii fiecărui model și sunt încurajați să-și documenteze munca, să pună întrebări, și să realizeze diagrame și desene pentru o mai bună înțelegere a tehnicilor. Toate lucrările practice și demonstrative întreprinse de student și trainer vor fi realizate pe modele live, asigurate de noi.


După o perioadă extinsă de distanțare socială, cursurile One-to-One reprezintă o experientă sigură și eficientă de însușire a noi abilități și cunoștințe.


Pentru orice număr de zile, echipa noastră de lectori specializată fie pe tunsoare, fie pe culoare, este aici pentru a lucra cu ține la proiectarea unei experiențe de învățare unice, care îți va extinde repertoriul de abilități și îți va crește potențialul de câștig.


Seminarul de One 2 One poate fi realizat alături de următorii lectori:


Adrian POP - Director de creație tunsoare

Ioana POP - Director de creație culoare

Ionuț Sot - Asistent director tunsoare


Lectorii academiei sunt vorbitori fluenți de română și engleză, optarea pentru o sesiune de One-To-One în altă limbă fiind posibilă prin contractarea unui traducător.