top of page

mie., 10 iul.

|

ZOOM

ENTER 02

Înregistrarea este închisă
Vezi alte evenimente
ENTER 02
ENTER 02

Ora și locul

10 iul. 2024, 18:00 – 21:00

ZOOM

Oaspeți

Despre eveniment

Bun venit la ENTER, evenimentul online de educatie pentru industria beauty, unde unii dintre cei mai talentati artisti din intreaga lume isi vor demonstra tehnica si viziunea artistica pe parcursul a 30-45 de minute. Te asteptam sa te alaturi noua intr-o experienta unica, direct din confortul casei tale. Material video la care vei avea acces pentru totdeauna, chiar si dupa incheierea transmisiunii online.   


Daca esti un hairstylist pasionat de performanta, ENTER02 este evenimentul perfect pentru tine. Aici vei avea oportunitatea sa te inspiri, sa iti aprofundezi cunostintele si sa interactionezi cu unii dintre cei mai mari artisti din industrie.  Prin intermediul acestui eveniment online, vei avea acces la o diversitate de tehnici de tunsoare si culoare dar si lucrari artistice de actualitate. Si asta nu e totul! Toate demonstratiile se vor desfasura live online, pe platforma Zoom, iar la finalul fiecarei prezentari, vei putea sa pui intrebari artistilor si sa interactionezi cu ceilalti participanti. 


 Asadar, daca esti gata sa-ti imbunatatesti abilitatile si sa inveti de la cei mai buni, nu rata evenimentul ENTER episodul 02, care va avea loc in data de 10 IULIE 2024. In acest episod vom avea ca invitati:  

Adrian Pop - POP ACADEMY 

loana Pop -  POP ACADEMY 

Richard Ashforth  -  SACO 

Jorge Cancer - Xpression Creativos  

Cristian Balan - BALANCE EDUCATION 

Mario Mesaric & Ivana Spicer - IM.academy   


Nu pierde ocazia de a te conecta cu expertii din industrie si de a invata cele mai noi tehnici si tendinte. Intra in lumea beauty si inscrie-te acum la ENTER02!

Bilete

 • Early bird

  500,00 RON
  +12,50 RON Taxă de serviciu
  Vânzare încheiată
 • Pret intreg

  750,00 RON
  +18,75 RON Taxă de serviciu
  Vânzare încheiată

Total

0,00 RON

Distribuie evenimentul

bottom of page