top of page

lun., 27 mai

|

Cluj-Napoca

Masterclass CULOARE & TUNSOARE - LE FEMME - Cluj-Napoca

Registration is closed
See other events
Masterclass CULOARE & TUNSOARE - LE FEMME - Cluj-Napoca
Masterclass CULOARE & TUNSOARE - LE FEMME - Cluj-Napoca

Ora și locul

27 mai 2024, 10:00 – 29 mai 2024, 07:00

Cluj-Napoca, Strada Frederic Joliot Curie, Cluj-Napoca, Romania

Despre eveniment

Bucurați-vă de rafinament și inspirație în cadrul evenimentului nostru: "Le Femme – Masterclass, Dinner și Workshop de Tunsoare și Culoare cu Ioana Pop și Adi Pop". Evenimentul va avea loc la Cluj-Napoca, la sediul Pop Academy, în perioada 27, 28 și 29 Mai. Acesta reprezintă o experiență esențială pentru orice stilist pasionat de arta coafurii.

Day I: Masterclass Look and Learn “Le Femme” (27 mai)

Pregătiți-vă pentru o zi captivantă în care vom prezenta tendințele în tunsoare și culoare alături de Ioana și Adi Pop. Descoperiți tehnici actuale și noutăți folosite în salonul contemporan.

Day I: Dinner (27 mai)

Bucurați-vă de o seară elegantă și savurați experiența culinară excepțională oferită la cina din prima zi a evenimentului "Le Femme". Alăturați-vă colegilor de profesie pentru a împărtăși povești și impresii într-un ambient rafinat, unde preparatele delicioase vor completa perfect ziua plină de învățare și inspirație. O seară perfectă pentru a vă relaxa și a consolida conexiunile într-un mediu prietenos și sofisticat!

Day II: Workshop Cut & Color “Le Femme” (28 mai)

A doua zi este dedicata acțiunii! În cadrul workshop-ului practic, veți avea șansa de a pune în aplicare cunoștințele acumulate și de a învăța direct de la Ioana și Adi Pop. Astfel, veți avea posibilitatea de a lucra la tunsoare, culoare sau ambele. Acest sistem permite fiecărui participant să opteze pentru domeniul care îl interesează mai mult și să beneficieze de instruirea specializată în timp real, în funcție de preferințele și nevoile individuale.

Day III: Shooting Le Femme (29 mai)

În ziua a treia , veți construi lucrarea finală trecând prin toți pașii unei ședințe profesionale de fotografie (de la pregătirea specială a părului și machiajului, până la colaborarea cu fotograful). Aceste imagini le veți primi la finalul cursului și le veți putea folosi în scopuri de promovare online a paginii personale sau a salonului din care faceți parte. Veți obține informații esențiale din lumea fotografiei, care vă vor ghida în activitatea voastră în salon. Alăturați-vă și transformați-vă abilitățile în instrumente de succes în industria hairstyling-ului. Rezervați-vă locul acum și pregătiți-vă să străluciți!

Ridicați-vă aptitudinile la un nou nivel experimentând tehnici avansate, sfaturi practice și trucuri esențiale pentru a aduce serviciile la un nivel superior.

Evoluția este cheia succesului! Investiți în voi și rezervați-vă locul acum!

Bilete

  • MASTERCLASS TUNSOARE&CULOARE

    600,00 EUR
    +15,00 EUR Taxă de serviciu
    Vânzare încheiată

Total

0,00 EUR

Distribuie evenimentul

bottom of page