top of page

FORM 21/22 – Clasic cu un twist modern

Punctul de plecare al acestei colecții a fost Kazimir Malevich, părintele artei moderne.


Malevich a lucrat într-o varietate de stiluri, însă cele mai importante și celebre lucrări ale sale s-au concentrat pe explorarea formelor geometrice fundamentale (pătrat, triunghi și cerc) și a relațiilor lor între ele și spațiul de pictură.


Kazimir Malevich a inventat curentul artistic Suprematism, un limbaj vizual alcătuit din forme și culori simple. Lucrarea sa“Pătratul negru” este una din lucrările de artă esențiale ale artei moderne, fiind considerată punctul zero al picturii.


Suprematismul este despre a vedea și a simți arta într-un mod nou.


Pentru tehnica de tunsoare, am lucrat cu o combinație de forme pătrate, rotunde și triunghiulare, împreună cu deconexiuni interne și externe, pentru a obține un look clasic, atemporal, dar cu un twist modern!” a spus Adrian POP, Director Creativ Tunsoare.


Influența lui Malevich din cadrul colecției a fost asociată cu Limitarismul, o fuziune de design ergonomic în note clasice. Directorul Creativ de Culoare s-a simtit inspirat de atemporalitate și minimalism în toate formele sale. Materialele, culorile, liniile și estetica sunt rafinate și îndulcite pentru a oferi un sentiment de stabilitate și încredere.


Culoarea joacă un rol extrem de important. Maroul, alături de bej și verdele pământesc ne duc cu gandul la natura, intruchipand optimism. Asocierile transmit un sentiment de securitate și pot fi folosite cu succes în accente geometrice în două tonuri.” a spus Ioana Pop, Director Creativ Culoare.


Descoperă Colecția FORM 21/22, o nouă normalitate bazată pe principiile fundamentale ale tunsului și colorării părului.


COLLECTION CREDITS


Cutting Creative Director : @pop_adi_

Color Creative Director: @ioana_pop_johnny

Hair Products: @keune_romania

Photographer: @Silvestru_photography

Clothing designer: @andrahandaricstudio

31 views0 comments

Visit our shop

Nothing to book right now. Check back soon.
bottom of page