top of page

POP SALON își reîncepe activitatea din 15 mai - află recomandările noastre



Ne bucurăm că din 15 mai ne vom putea relua activitatea în salon! Un lucru este deja sigur: vizita la coafor nu va mai fi la fel ca până acum, cel puțin o perioadă.


În cadrul salonului vei găsi pe lângă o echipă profesionistă, un circuit bine pus la punct, astfel încât toate serviciile de coafor să se desfasoare la cele mai înalte standarde și în condiții de maximă siguranță. Astfel, dorim să adresăm o serie de recomandări la adresa personalului cât și a clienților noștri privind desfășurarea activităților noastre.


Care sunt pașii pe care îi vom parcurge?


  • Clienții vor veni la ora începerii programării și vor fi înștiințați în cazul în care programarea se decalează. În cazul în care vin mai devreme sau nu pot intra la programare la ora anunțată, vor fi nevoiți să aștepte înafara salonului. Va rugam sa nu veniti însoțiți la programare.


  • Clienții vor fi întâmpinați de stilistul la care au programare, urmand o procedura standard. Înainte de a intra în salon, acestora li se va lua temperatura cu un termometru la distanță, li se va oferi dezinfectant, și vor primi botosei de unică folosință pentru a fi purtați pe toată durata șederii în salon. Va rugam să purtati mască, in caz contrar va vom oferi noi.

  • Punem la dispoziția clienților și a echipei produse de igienă corespunzătoare. După intrarea în salon, orice persoană trebuie mai întâi să se spele pe mâini.

  • Pe durata serviciilor, atât angajații cât și clienții vor purta măști de protecție care să le acopere nasul și gura. De asemenea, stiliștii vor purta echipamentul standard impus de autorități.

  • Spațiul de 350 m² și cele 4 camere diferite de lucru ne asigura un confort sporit în a ne desfășura activitatea în siguranță. Astfel, spațiul ne permite să respectăm o distanță de 3-4 metri între posturile de lucru, semnificativ mai mare decât minimul impus de directivă. Având în vedere că în cadrul salonului avem 2 spații de scafe, spălarea clienților nu va avea loc simultan.

  • Suprafețele și ustensilele cu care lucrăm sunt sterilizate după fiecare client. Întreaga locație este dezinfectată și curățată de echipă de specialiști înainte de fiecare zi de lucru și în timpul programului, din oră în oră.

  • Din păcate serviciile de ospitalitate precum: băuturi (apă, ceai, cafea) și reviste nu vor mai putea fi puse la dispoziția clientului din motive de igienă.

  • Recomandăm plata cu cardul.

Toate aceste reguli sunt gândite pentru siguranța voastra și a celor din jur, deoarece în această perioadă trebuie să fim mai precauți ca niciodată.


 

Pentru a te programa, te invităm să ne contactezi la 0751 688 775. În plus, în perioada următoare am decis să ne extindem programul de funcționare de luni până sâmbătă în intervalul: 09:00 - 21:00. Nu ezita să îți manifesti intenția de a ne trece pragul pentru a-ți împrospăta lookul cu ajutorul echipei noastre de hairstilisti.


Abia așteptam să ne revedem!


Recent Posts

See All

Visit our shop

Nothing to book right now. Check back soon.
bottom of page