top of page

OFFBEAT SS/20


Noua colectie primavara-vara 2020 este gata!

Așa cum v-am obisnuit, în fiecare toamna POP Academy lanseaza colectia primavara-vara al anului următor. Obiectivul academiei este sa transpuna într-o colectie de hairdesign elemente ce influentează vibrația societatii.

OFFBEAT SS/20 este numele celei mai recente colecții POP Academy, semnificația cuvantului fiind neobișnuit, neconvențional și prin urmare, surprinzator si vizibil. Motto-ul ce sta la baza acestui proiect aduce in discutie obsesiile ca motor al pasiunilor noastre: Obsesiile noastre sunt ceea ce ne diferentiaza si ne fac interesanti.

Influențată de vibrația anilor ‘80, colecția OFFBEAT SS/20 îmbină tunsori dinamice și culori primare într-un concept care celebrează explorarea creativă fără restricții a artelor vizuale.

Fiecare colectie generata de conceptul POP ACADEMY are la bază o asociere de curente artistice.

În cazul OFFBEAT SS/20, sursele de inspirație principale enunțate sunt:


Mișcarea Memphis - fondată în Italia la începutul anilor '80. Ettore Sottsass își convoacă grupul de designeri și arhitecți creativi, urmand a se uni pentru o mișcare de design radicala, creand un curent care celebrează explorarea creativă fără restricții. Stilul Memphis este cunoscut pentru utilizarea culorilor primare și pastelate, a formelor geometrice și a modelelor îndrăznețe, repetitive.


Camille Walala - la origine din sudul Franței, este un artist multidisciplinar contemporan ce locuiește în Londra, o evanghelista a dungilor alb-negru și a culorilor îndrăznețe. Stilul inconfundabil al design-urilor sale se bazează pe o gamă largă de influențe eclectice din modelele străvechi ale unor triburi sud-africane, titanul italian Mondrian și Mișcarea Memphis. Lucrările sale de design grafic și interior dezvăluie instalații uimitoare de forme, patternuri, simetrii și asocieri de culori îndrăznețe.


Malika Favre - ilustratoare și grafician de origine franceză cu sediul la Londra, reprezinta o expresie contemporană a curentului Pop Art al anilor ‘60. Stilul ei de lucrări combina ilustrații simple cu modele geometrice. Malika și-a dezvoltat un stil unic de ilustrare prin utilizarea spațiului și culorilor pozitive și negative, a machete elegante, în special a corpului feminin.



Aerul anilor ‘80 surprins de stilul stradal al acelei perioade - marcată din toate punctele de vedere de maximalism. Culori vibrante, machiaje intens, volume care sfidau orice lege a gravitației: principiul „more is more”.


Acest tablou eclectic al board-ului inspirational are calitatea de a starni creativitatea, un element atat de important zilelor noastre. Întregul concept al colecției OFFBEAT SS/20 se bazează pe tipare, formă și echilibru.


Vino alături de noi la evenimentul POP Academy de HAIR TREND din Noiembrie - un seminar ce reunește profesioniști din domeniu, explorând interacțiunea creativă dintre formă și culoare din cadrul OFFBEAT SS/20. Acolo vei putea înțelege mai bine conceptul din spatele procesului creativ și vei putea realiza propria ta imagine OFFBEAT, in cadrul unei ședințe foto. Navighează pe noul site al academiei pentru a fi la curent cu seminariile de specializare, precum și tehnici de tunsoare și culoare accesand www.popacademy.ro, și nu uita sa iti achizitionezi USB Stick-ul colecției, disponibil în curand.


Creative Team OFFBEAT SS/20

_______________

Clothing Designer: Smaranda Almasan

Video: directmultimedia.ro

Street-Art design: Kero Zen & Raw Cocu

Recent Posts

See All

WOMEN

Visit our shop

Nothing to book right now. Check back soon.
bottom of page