top of page

Programul de educatie creat de Adrian POP, Directorul Creativ al POP Academy pentru 2021

Împreună, creștem noua generație de hairstilisti inovatori din România.


Aici găsești inspirație în fiecare zi. Celebrarea individualitatii devine concreta si palpabila datorita spiritului nostru. Simte atmosfera locului si participa la programul educational de seminarii sustinute de Adrian Pop in spatiul primitor al POP Academy.


Pop Adi este fondatorul academiei și unul dintre directorii sai creativi, dar si Trainer Keune Romania. Extrem de apreciat pentru abilitățile sale tehnice și pasiunea prin care educa, Adrian inspira și motivează pe cei din jurul sau, practicand aceasta meserie de mai bine de 15 ani, timp in care a sustinut seminarii atat la nivel national, cat si in show-uri internationale. Simțul observației și cel analitic sunt explorate intens, contribuind semnificativ la conceptualizarea colecțiilor lansate în cadrul academiei.


 

Pop Academy este un spatiu de creatie, experiment si educatie aflat in inima Transilvaniei, creat să aducă oamenii împreună.


E locul potrivit pentru tine, dacă ai nevoie de un spațiu pentru ideile și curiozitatile tale, de o pauză creativă de la munca de salon sau de un moment de relaxare si schimb de idei alături de prieteni din industrie. Prin intermediul fiecarui seminar, te aducem mai aproape oameni la fel de pasionați și curioși ca si tine. Pop Academy este un loc destinat oamenilor care inteleg proactiv creativitatea si necesitatea investirii in educatie, oameni care vor sa isi transforme curiozitatile si conceptele in realitate. Vino sa te antrenezi alaturi de noi!


Comments


Visit our shop

Nothing to book right now. Check back soon.
bottom of page