top of page

ONE-TO-ONE: seminar personalizat în funcție de obiectivele tale



Fiecare dintre noi are nevoi diferite și obiective individuale. Cursurile noastre One-to-One sunt dezvoltate pentru a livra un pachet de educație personalizat, în funcție de nevoile și obiectivele tale.


One-to-One oferă o sesiune de educație premium, personală și discretă, toată atenția lectorilor fiind îndreptată exclusiv către nevoile stilistului. Participanții acestui tip de seminar beneficiază de feedback constructiv pe parcursul pregătirii fiecărui model și sunt încurajați să-și documenteze munca, să pună întrebări, și să realizeze diagrame și desene pentru o mai bună înțelegere a tehnicilor. Toate lucrările practice și demonstrative întreprinse de student și trainer vor fi realizate pe modele live, asigurate de noi.


După o perioadă extinsă de distanțare socială, cursurile One-to-One reprezintă o experientă sigură și eficientă de însușire a noi abilități și cunoștințe.


Pentru orice număr de zile, echipa noastră de lectori specializată fie pe tunsoare, fie pe culoare, este aici pentru a lucra cu ține la proiectarea unei experiențe de învățare unice, care îți va extinde repertoriul de abilități și îți va crește potențialul de câștig.


Seminarul de One 2 One poate fi realizat alături de următorii lectori:


Adrian POP - Director de creație tunsoare

Ioana POP - Director de creație culoare

Ionuț Sot - Asistent director tunsoare


Lectorii academiei sunt vorbitori fluenți de română și engleză, optarea pentru o sesiune de One-To-One în altă limbă fiind posibilă prin contractarea unui traducător.



Experiență necesară: orice nivel de experiență

Durata: 1 - 5 zile

Format: Teorie / Demonstrație / Inspirație / Practică pe modele

Echipament: fiecare participant trebuie să își aducă propriul echipament

Pret: la cerere, în functie de numarul de zile si trainerul dorit

Certificat: diploma POP Academy

Ședință foto profesională inclusă.


Spune-ne la ce ai dori să lucrezi și vom proiecta un curs adaptat pentru a răspunde nevoilor tale specifice.



202 views0 comments

Recent Posts

See All

Visit our shop

Nothing to book right now. Check back soon.
bottom of page