woMen/AW17 collection show la HJ International Salon si Noise London

HJ Salon International este evenimentul anului pentru industria mondială de coafură. Pop Academy și-a câștigat drumul între principalii influenți ai industriei, o onoare care a fost răsplătită cu multă muncă și angajament. Între 14 și 16 octombrie 2017, in Londra, HJ International a fost locul perfect pentru descoperirea celor mai noi produse și echipamente de coafură, precum și tendințe - ilustrate de show-urile live ce s-au manifestat ca o puternica doza de inspiratie.

In sambata aceluiasi weekend, Pop Academy a urcat pe scena si in cadrul evenimentului Noise, un show atipic si nonconformist din Londra.Dupa lasarea intunericului, o multime de hairstylisti s-au adunat la Hackney House pentru o explorare improvizată a creativității și a părului în societate. Alături de echipe din Taiwan (Eros), Rusia (Hairfucker), Franța (Saco Paris) și Marea Britanie (Saco London reprezentata de Tim Hartley și Jay Mahmood), Pop Academy si-a ilustrat viziunea pe scenă, prezentând cea mai recenta colectie a sa - woMEN AW/17 - care trateaza individualitatea si ruperea barierelor de gen si a atitudinilor specifice.
"Esența evenimentului NOISE este să împărtășim cunoștințe, pasiune și inspirație. Ne dorim împreună să injectăm energie în lumea coafurii și să împingem industria înainte, ducând creativitatea la un nou nivel", a declarat Richard Ashforth, directorul creativ al Saco International și fondatorul NOISE.


10 views0 comments

STAY UPDATED WITH OUR LATEST OFFERS & NEWS!

Don't miss out anything. Subscribe now!

Copyright © 2020 POP Academy