top of page

Cei mai recenți absolvenți împărtășesc experiența la POP Academy


Săptămâna trecută a fost una plină de emoții în incinta academiei. Cea de-a 24-a serie a Cursului de Calificare Profesională - Inițiere în Coafor, formată din 18 cursanți, și-a susținut examenul final, ducând la bun sfârșit parcursul ultimelor luni.


Studenții au avut de susținut un examen scris, completat de unul practic. Astfel, și-au pregătit câte un model, pe care l-au analizat din punct de vedere al tipologiei, și au realizat o tunsoare și o culoare nouă, care să ii scoată în evidență trăsăturile, personalitatea și stilul de viață. O comisie de examinare formată din reprezentanți de seamă ai meseriei de coafor-hairstylist din Cluj-Napoca, atestați de Ministerul Ministerul Muncii și Protecției Sociale, au supravegheat desfășurarea acestui moment de referință pentru studenți, felicitându-i pentru seriozitatea cu care s-au pregătit și pasiunea pe care o investesc în noua lor carieră.


Iordan Alexandra Diana, absolventă a Cursului de Calificare Profesională @ POP Academy

"Am petrecut o perioadă lungă de timp cu oameni profesioniști, artiști, mentori și oameni de succes. Am învățat că în aceasta meserie nu există limite și cu cât investim mai mult în educația noastră, cu atât devenim mai buni, am adăugat multe cunoștințe bagajului meu și abia aștept să vi le împărtășesc. In tot acest timp am avut parte de momente frumoase, am conștientizat foarte multe lucruri, am întâlnit și descurajarea, am fost uneori tensionată, entuziasmată și întotdeauna curioasă - pot spune că a fost o experiență chiar frumoasă! Am învățat să fiu puternică și le mulțumesc membrilor Pop Academy pentru toate informațiile acumulate; au fost luni de zile constructive pentru dezvoltarea mea personală 🙏"


Cosmin Muresan, absolvent al Cursului de calificare profesională @ POP Academy


"Am petrecut timp de 6 luni alături de cei mai buni Traineri ce au fost înțelegători și calmi cu noi. Mulțumesc frumos pentru tot ce am învățat în această academie ! The best Academy in Romania ❤️❤️ le doresc colegilor mult succes pe viitor în acest domeniu și să ne revedem cu bine. Stimă și respect echipa Pop Academy!"


Szilvia Szacs, absolventă a Cursului de calificare profesională @ POP Academy


“Pentru mine aceste luni petrecute la Pop Academy au fost mai mult o mulțime de ore de psihologie. Fiind alături de această echipă am învățat că oamenii pot fi tratați diferit de cât ceea ce a fost normal pentru mine înainte să ajung la voi. Cred că e primul loc în viața mea unde nu sunt numită stupidă , în caz că nu înțeleg ceva.

Am intrat într-o nouă lume unde nu mi-a fost și nu îmi este ușor să scap de mentalitatea mea învechită, însă m-ați învățat să nu renunț, așadar nu renunț. Ați fost părinții mei și prietenii mei chiar și atunci când nu o meritam neapărat.

Nu pot descrie cât de mulțumită sunt pentru răbdarea voastră și pentru energia înconjurătoare. Sunteți o echipă cu o perspectivă pe care toți ar trebui să o urmărească. Mulțumesc, Pop Academy!”


Vasilica Cojocaru, absolventă a Cursului de calificare profesională @ POP Academy


"Au fost luni întregi de muncă spre o nouă dezvoltare personală și am avut ocazia specială de a lucra împreună cu profesioniști în domeniul Beauty ❤ am petrecut timpul cu cei mai frumoși oameni! Oameni dornici să dăruiască din cunoștințele lor și cu o răbdare desăvârșită! Am trecut prin momente frumoase, am învățat să trec mai departe și să mă autodepasesc și să cresc tot mai mult. A fost cea mai frumoasă experiență și abia aștept să va împărtășesc din informațiile acumulate de la cei mai buni ! 💇‍♀️ "Alexandru Hosu, absolvent al Cursului de calificare profesională @ POP Academy


"Am început o nouă etapă a vieții mele în momentul în care m-am înscris la Pop Academy. Îmi doream foarte mult să fac acest lucru din pasiune pentru această meserie. Aici, am cunoscut oameni de valoare în domeniu, artă, artiști în creație de la care am învățat foarte multe, oameni deosebiți, dedicați și cu multă răbdare pentru "învățăcei", printre care și eu.

De-a lungul timpului petrecut la Academie, am încercat să le iau exemplul, să-i ascult și să pot lua tot ce aveau ei să ofere cursanților. Sper că în viitor să ajung un bun profesionist, iar lor le doresc să continue muncă și să nu schimbe nimic. Fiind un elev mai emotiv am reușit în final să-mi depășesc emoțiile, ceea ce e o mare reușită.

Mulțumesc echipei Pop Academy pentru oportunitate și pentru tot ce m-au învățat!"

 

POP ACADEMY susține un curs complet de calificare profesională, desfășurat pe o perioadă de 6 luni, cu activitate zilnică. Oferim un mediu de lucru realist cât și echipamentele necesare pentru ca absolvenții să dobândească un set extins de abilități și să își dezvolte cunoștințele fundamentale pentru practicarea acestei profesii. Atestat de Ministerului Muncii și Protecției Sociale, recunoscut internațional.


Înscrierea la acest curs nu necesita experiență prealabilă în domeniu, însă perseverența și dorința de a învăța sunt criterii obligatorii. Investește în tine și în visul tău, iar noi îl facem posibil. Urmatorul curs incepe in 13 septembrie 2021. Mai multe detalii despre curs si inscriere - aici.


Prin tot ceea ce facem, ne dorim sa îți oferim bagajul de informații și abilitățile necesare pentru a începe munca de salon din prima zi după absolvire. Alături de noi vei găsi motivația de a deveni cel mai bun, dar și cunoștințele de care ai nevoie pentru a reuși în domeniul ales.


Pentru orice informație nu ezita sa ne contactezi si la 0754 019 669 / pop.academy@yahoo.com.

429 views0 comments

Kommentare


Visit our shop

Nothing to book right now. Check back soon.