La POP Salon, celebrăm ziua femeii timp de o luna! Meriți să fii răsfățată

Primăvară începe la POP Salon cu oferte special create din grijă pentru frumusețea ta! Trăiește bucuria de a fi femeie!

Știm cât de bine te simți de fiecare dată când pleci de la salon, iar părul este exact așa cum visai. Pentru că primăvară este momentul ideal pentru a face multe dintre schimbările pe care ți le dorești, ne-am gândit să venim în întâmpinarea ta cu oferte special gândite pentru a te răsfață și a scoate la suprafață cel mai de preț dar cu care ai fost înzestrată – FEMINITATEA ta!

Te așteptăm la POP Salon - în luna martie beneficiezi de prețuri speciale la:


  • Servicii de reîmprospătare a culorii

Servicii incluse: decolorat, nuanțat, vopsit, balayage, șuvițe (spălat, produse și manoperă). Oferta nu include servicii de schimbare de look (decolorat din brunet în blond).

Pret: 275 lei în loc de 500 lei*

Stilisti: Nicole si Eveline

  • Servicii de tunsoare

Servicii incluse: spălat, produse și manoperă

Pret: 75 lei în loc de 105 lei

Stilist: Alexandru Hosu

Oferta este valabila doar pentru stilistii mentionati mai sus. Nicole, Eveline si Alexandru s-au alăturat echipei noastre de mai bine de jumătate de an, după absolvirea cursului de formare profesională, pregățiți îndeaproape de toată echipa de lectori și top stiliști POP Academy.

P.S. Dragi bărbați, acest articol vi se adresează și vouă. Orice femeie visează la o zi în care să se lase pe mâinile profesioniștilor în frumusețe. Surprinde-ți partenera de cuplu cu o zi de răsfăț în care să se bucure de toată atenția acordată de colegii nostrii atat de pasionati de coafor. Poti cumpara un gift card de aici.

Cum poti sa te programezi?

Fie online, pe pagina dedicata POP Salon (click aici), fie printr-un telefon la 0751 688 775.

**Preturile pe site nu au fost modificate, insa la receptia salonului vei plati conform ofertei prezentate in acest articol.


202 views0 comments

Recent Posts

See All