top of page

Un an de parteneriat cu Keune Romania!


După 9 ani de activitate în domeniul îngrijirii părului, am ajuns la concluzia că principiile și tehnicile tunsorilor si culorilor pe care le practicăm trebuie să fie susținute de produse de îngrijire a părului de înaltă calitate și de o expunere susținută atat pe nivel național și internațional.  Keune România este partener cu care împărtășim aceleași valori: oameni care adoră să creeze, să inoveze și să ofere o experienta de calitate. Cu o tradiție de peste 90 de ani, produsele Keune sunt sustinute de inovație și calitate.



Experiența și perseverența brandului Keune în realizarea unei game de produse de înaltă calitate și dorința lor de a crea o echipă de coafori dedicați a atras interesul nostru in urma cu un an. Suntem încântați să colaborăm cu oameni și parteneri cu viziune și sentiment de responsabilitate.

Scopul nostru comun este de a oferi programe educaționale de calitate, artistice și accesibile. Dacă sunteți îndrăgostiți de arta coafurii, seminariile și atelierele Keune organizate în parteneriat cu noi în cele mai mari orașe din România sunt oportunitatea perfectă pentru o doză de inspirație. Îndrăzniți să vă eliberați creativitatea!




18 views0 comments

Visit our shop

Nothing to book right now. Check back soon.
bottom of page